Iskanje COBISS
Iskanje COBISS

PONEDELJEK, 7. FEBRUARJA, med 17.00 in 19.00: RECITAL POEZIJE ZA VSE GENERACIJE

Knjižnica na ulici – recital poezije ob kulturnem prazniku 8. februarju

Knjižnica Ivana Tavčarja Škofja Loka pripravlja ob kulturnem prazniku 8. februarju letos recital poezije za vse generacije kot knjižnica na ulici kar na prostem.

Na ulici pred mladinskim oddelkom Knjižnice bo v PONEDELJEK, 7. FEBRUARJA, med 17.00 in 19.00, mogoče prisluhniti recitacijam poezije, tako Prešernove kot drugih avtorjev po izboru recitatorjev. Recitirali bodo prijavljeni recitatorji, ki bodo imeli prednost, besedo pa bomo dali tudi publiki in mimoidočim prebivalcem in obiskovalcem našega mesta, ki bodo na naši stojnici na prizorišču izrazili željo po tem.

Namenjen je vsem generacijam obiskovalcev in nastopajočih. K sodelovanju torej vabimo vse prebivalce mesta, ki so pripravljeni na našem prizorišču zrecitirati kakšno pesem po svojem izboru, bodisi na pamet, bodisi z branjem iz knjige, da se prijavijo kot recitator sodelavki Tanji Erlah na e-naslov: info@knjižnica-skofjaloka.si ali svojo prijavo sporočijo sodelavkam na izposoji v knjižnici.

Vabimo vas, da se v našem mestu v počastitev kulturnega praznika v Knjižnici na ulici sliši poezija tudi z vašim sodelovanjem.

Kdor prej pride, prej melje.