Iskanje COBISS
Iskanje COBISS

Paketniki

Prevzem gradiva iz paketnika je na voljo v matični knjižnici v Škofji Loki ter v Krajevnih knjižnicah Železniki, Gorenja vas in Žiri.

Če želite uporabiti to storitev, gradivo najprej rezervirajte v COBISS ali mCOBISS in izberite prevzemno mesto paketnik. Ko bo gradivo pripravljeno, boste na vašo mobilno telefonsko številko* prejeli SMS obvestilo in digitalno zvočno kodo za odpiranje vratc paketnika.

*Pozor: V profilu Moj COBISS morate imeti vneseno svojo mobilno telefonsko številko. Kako to storite, si lahko ogledate tukaj.

Če ne uporabljate storitve COBISS, se lahko za prevzem gradiva v paketniku dogovorimo po telefonu ali preko elektronske pošte. Glej kontakti.

Gradivo čaka na prevzem v paketniku 3 dni (72 ur) od trenutka vložitve in pošiljanja sporočila. Gradivo, ki v tem času ne bo prevzeto, vrnemo v knjižnico. Zanj uporabnik plača stroške v skladu s Poslovnikom – »neprevzeto, naročeno ali rezervirano gradivo«.

Za upravljanje s paketnikom, uporabniku ni potrebno nalagati posebne aplikacije – zadošča že telefonska številka. Če uporabnik želi več informacij, pa je aplikacija Direct4me, ki je brezplačna, zaželena.

Na paketniku vas navodila za prevzem vodijo skozi postopek:

IMG 20210615 082400
Povecava