Iskanje COBISS
Iskanje COBISS

Učenje socialnih veščin s pomočjo psa

Na predavanju bomo na sproščen in hudomušen način spoznavali določeno socialno spretnost, njene izzive in pasti, izmenjavali izkušnje in naredili načrt za udejanjanje teh veščin v svetu otrok. Predavateljico bo spremljala njena psička Honey, ki nam bo pomagala pri razumevanju socialnih veščin. Predavanje je namenjeno vsem, ki si želijo izmenjati mnenja in izkušnje ter dobiti nekaj idej in  primerov dobre prakse.

Predavanje bo v sredo 13. julija ob 10. uri na mladinskem oddelku Knjižnice Ivana Tavčarja Škofja Loka (nad Namo). Predavala bo mag. Janka Bergel Pogačnik, svetovalka za osebni in profesionalni razvoj in avtorica knjige Kadar kuža spreminja odnose – Učenje socialnih veščin s pomočjo psa.

PRIJAVE SO NUJNE ZARADI OMEJENEGA ŠTEVILA UDELEŽENCEV!

Prijavite se lahko pri Apoloniji Kandus na telefonski številki 040 477 640 od ponedeljka do petka med 10. in 14. uro ali na elektronskem naslovu apolonija@zavodo.org. Delavnica poteka v organizaciji Zavoda O, VGC Škofja Loka. Da vam lahko zagotovimo brezplačen obisk naših vsebin vas vljudno naprošamo, da ob obisku izpolnite neobvezujočo izjavo o vključitvi v VGC Gorenjske in se podpišete na listo prisotnosti.

Lepo vabljeni!