Iskanje COBISS
Iskanje COBISS

VEZI PRIPOVEDK

Vezi pripovedk so spet tu!
 
V ponedeljek 11.3. 2024 ob 18.00 uri vas prisrčno vabimo na uvodno srečanje Vezi pripovedk, ki bo na Mladinskem oddelku Knjižnice Ivana Tavčarja.
 
Projekt Vezi pripovedk smo lani izvedli prvič in poželi kar nekaj zanimanja in navdušenja. Prav zato smo se odločili za ponovno izvedbo.
 
Za kaj gre? Vezi pripovedk povezujejo generacije in osrečujejo otroke v vrtcih. Spodbujajo otroško domišljijo in vzbujajo željo po zgodbah, knjigah.
Vsi, ki imate radi pripovedovanje, radovedne oči otrok in se radi družite – vabljeni v naš krog!
 
Na sedmih srečanjih udeležence pripravimo na nastop in pripovedovanje pravljice v Vrtcu Škofja Loka. Priprave na nastop vodita Petra Čičić in Anja Eržen. Skupaj pregledamo aktualno in kakovostno otroško literaturo, opravimo izbor in se potem pripravimo na predstavitev pravljice otrokom. Priprave bodo potekale v marcu in aprilu, predvidenih je sedem srečanj. Izvajalki programa bosta na uvodnem srečanju v ponedeljek predstavili vse podrobnosti.
 
Ker so prijavna mesta omejena (8), zainteresirane prosimo, da se čim prej prijavite na drustvograble@gmail.com in pridete na uvodno srečanje.
 
Vezi pripovedk pripravljamo Knjižnica Ivana Tavčarja, Kulturno društvo Grable in Vrtec Škofja Loka.
 
Se vidimo 📚