Iskanje COBISS
Iskanje COBISS

Knjižnica ima svoj podcast

Podcast
Pravzaprav kar dva:
podcast KNJIŽNICA IVANA TAVČARJA ŠKOFJA LOKA in podcast za otroke S KITKOM V SVET PRAVLJIC.
Prvi knjižnični podcast v Sloveniji !
 
Pestre vsebine, ki jih pripravljamo v Knjižnici, so zdaj dostopne tudi v tej obliki. Pridružite se nam pri odkrivanju dobrih knjig, zanimivih gostov in poslušanju poezije.
 
Tudi na najmlajše nismo pozabili. Na podcastu S KITKOM V SVET PRAVLJIC lahko otroci tedensko poslušate pravljice v interpretaciji naših knjižničark.
 
Postopek poslušanja podcastov je enostaven:
 
1️⃣  na svoj telefon naložite poljubno aplikacijo za podcaste: Apple Podcast/ Google Podcasts/ Spotify/ Breaker/ PocetCasts/ Castbox/ Overcast/ Radio Public/ TuneIn
 
2️⃣  v iskalniku aplikacije za podsast poiščite podcast ‘Knjižnica Ivana Tavčarja Škofja Loka’ in podcast ‘S kitkom v svet pravljic’
 
3️⃣ naročite se na podcasta Knjižnice Ivana Tavčarja Škofja Loka in nove epizode poslušajte takoj, ko bodo objavljenje.
 
Rubrika Beremo skupaj in podcast S kitkom v svet pravljic nastajata v sodelovanju z Radiem Sora. Gre za radijski oddaji, ki ju Knjižnica Ivana Tavčarja Škofja Loka tedensko pripravlja na valovih Radia Sora. Oddaja Beremo skupaj, v kateri knjižničarke priporočamo knjige, ki so nas navdušile, nastaja že 15 let. Arhiv oddaj  za leto 2020 in 2021 imamo shranjen tudi na naši spletni strani. Poslušate jih lahko tukaj.