Iskanje COBISS
Iskanje COBISS

Ločani berejo: KARLA B. RIHTARŠIČ

Locani Berejo Karla B. Rihtarsic

Karla B. Rihtaršič je Škofjeločanka, svobodna duša, ki zdaj že nekaj let živi v Poljanah nad Škofjo Loko. O sebi pravi, da je vsega po malem: rokodelka, pripovedovalka, pravljičarka, čarovnica , fotografinja, kreativka, službeno pa del ekipe Loškega muzeja. Zaljubljena je v živali, gozd, naravo, lepoto in v vse, kar diši po domišljiji.
Od malih nog je ljubiteljica knjig, v branje pa vam priporoča prvih pet, ki so ji v trenutku prišle na misel. “Da je treba nujno prebrat vse pravljice in vse ljudske zgodbe, ki vam pridejo pod prste, pa najbrž ni potrebno posebej poudarjat.” 

Dorota Terakowska: HČI ČAROVNIC
https://plus.si.cobiss.net/opac7/bib/sikskl/292294912

Alma Karlin: ISOLANTHIS
https://plus.si.cobiss.net/opac7/bib/sikskl/262222080

Knut Hamsun: POTEPUHI
https://plus.si.cobiss.net/opac7/bib/sikskl/16034817

Peter Wohlleben: SKRIVNO ŽIVLJENJE DREVES
https://plus.si.cobiss.net/opac7/bib/sikskl/285391616

Alma Karlin: ANGEL NA ZEMLJI
https://plus.si.cobiss.net/opac7/bib/sikskl/74769152

Bralno akcijo Ločani berejo pripravlja Knjižnica Ivana Tavčarja Škofja Loka v sodelovanju s Kulturnim društvom Grable. Dvakrat na mesec bomo na družabnih omrežjih Knjižnice in Grable, društvo za kreativno grabljenje sveta objavljali bralna priporočila Ločanov. Zdi se nam pomembno, da se pogovarjamo o branju in izmenjujemo naslove, za katerimi se skrivajo zanimive zgodbe. Globoko verjamemo, da so tudi knjige tiste, ki ustvarjajo zanimive ljudi. Berite z nami!