Iskanje COBISS
Iskanje COBISS

Ločani berejo: VIDA IGLIČAR

6

Ločanka Vida Igličar je umetniška direktorica, grafična oblikovalka in ilustratorka. Poznamo jo kot avtorico knjig Naj ti povem svojo zgodbo in 100 dni za boljšo mene, v kateri nas popelje na 100-dnevno potovanje do boljšega počutja z enim majhnim dobrim dejanjem na dan. Vida zase pravi, da je “iskalka smisla in osebnega zadovoljstva, navdušenka nad naravo in minimalizmom”.

Tole je 5 knjig, ki jih priporoča v branje:

Haruki Murakami: NORVEŠKI GOZD

https://plus.si.cobiss.net/opac7/bib/sikskl/218859008

.

VSAKA LJUBEZEN JE PESEM – najlepše slovenske pesmi po izboru slovenskih pesnikov

https://plus.si.cobiss.net/opac7/bib/sikskl/250470912

 

Michael A. Singer : DUŠA BREZ SPON

https://plus.si.cobiss.net/opac7/bib/sikskl/286085120

 

Brené Brown – DAROVI NEPOPOLNOSTI

https://plus.si.cobiss.net/opac7/bib/sikskl/296219136

 

Alenka Rebula – STO OBRAZOV NOTRANJE MOČI

https://plus.si.cobiss.net/opac7/bib/sikskl/251122688

 

Nedavno smo Vido Igličar gostili v pogovoru Torkov večer s knjižnico, ki si ga lahko ogledate tule 👉https://youtu.be/VmThH5_UiEA ali ga poslušate na podcastu naše knjižnice.

 

Bralno akcijo Ločani berejo pripravlja Knjižnica Ivana Tavčarja Škofja Loka v sodelovanju s Kulturnim društvom Grable. Dvakrat na mesec bomo na družabnih omrežjih Knjižnice in Grable, društvo za kreativno grabljenje sveta objavljali bralna priporočila Ločanov. Zdi se nam pomembno, da se pogovarjamo o branju in izmenjujemo naslove, za katerimi se skrivajo zanimive zgodbe. Globoko verjamemo, da so tudi knjige tiste, ki ustvarjajo zanimive ljudi. Berite z nami!