Iskanje COBISS
Iskanje COBISS

PCT pogoj za vstop v knjižnico – možen prevzem gradiva brez PCT

PCT

Na podlagi določil o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2  morajo obiskovalci in člani knjižnice  za vstop izpolnjevati pogoj prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja PCT.

.

Če ne izpolnjujete pogoja PCT, omogočamo prevzem naročenega gradiva, tako v matični kot v krajevnih knjižnicah: 

 
Pred vhodom v knjižnico po predhodnem naročilu v času, ko je knjižnica odprta.
 

PREKO ELEKTRONSKE POŠTE, TELEFONA ali preko storitve Moja knjižnica v sistemu COBISS+  lahko v vseh enotah vnaprej naročite gradivo, ki vam ga pripravimo in ga prevzamete pri pultu knjižnice.

Sporočite  nam svoje podatke (ime, priimek, naslov, št. izkaznice, TELEFON) in želene naslove.

Predlagamo, da navedete več naslovov, saj bo verjetno kateri od želenih že izposojen.
 
Škofja Loka: info@knjiznica-skofjaloka.si , tel.: 04/511 25 00
 
Gorenja vas: gorenjavas@knjiznica-skofjaloka.si , tel.: 04/510 71 00
 
Poljane: poljane@knjiznica-skofjaloka.si , tel.: 04/518 33 80
 
Trata: trata@knjiznica-skofjaloka.si , tel.: 04/515 13 90
 
Železniki: železniki@knjiznica-skofjaloka.si , tel.: 04/510 14 90
 
Žiri: žiri@knjiznica-skofjaloka.si , tel.: 04/510 56 20, 031/305 687
 
Sporočili vam bomo, ko bo gradivo pripravljeno za prevzem. 
 

 

 
V Škofji Loki za oba oddelka (mladinski, odrasli) tudi preko Paketnika, ki se nahaja pred glavnim vhodom Knjižnice na Šolski ulici 6. Prevzem  možen 24 ur na dan vseh 7 dni v tednu.

Paketnik z devetimi predali, postavljen pred glavnim vhodom v knjižnico,  vam bo omogočil brezstični prevzem knjižničnega gradiva tudi izven našega delovnega časa, 24 ur na dan in vse dni v tednu.

Če želite uporabiti to možnost, nas morate o tem obvestiti preko emaila info@knjiznica-skofjaloka.si, mi pa vam bomo gradivo shranili v enega izmed predalov in na vaš mobilni telefon poslali sporočilo z navodili za prevzem gradiva. Paketnik boste lahko odprli s pomočjo aplikacije Direct4.me, naložene na vaš telefon, ali pa preko klica na telefonsko številko, zapisano v sms sporočilu.

Uporaba nove storitve je enostavna. Podrobna navodila so na voljo TUKAJ . Za pomoč pa se lahko obrnete na zaposlene v knjižnici na telefon 04 511 25 00. Z veseljem vam bomo pomagali!

 

Izposoja gradiva po pošti

Naročila sprejemamo le v enoti Škofja Loka preko elektronske pošte ali preko telefona. Teža paketa je omejena na 2 kg, brezkontaktna dostava Pošte Slovenija na dom stane 2,50 € na paket, znesek bo zabeležen na vaši članski izkaznici in ga boste poravnali ob ponovnem obisku knjižnice, ko boste gradivo lahko tudi vrnili.
 

 

Izposoja elektronskih knjig in zvočnih elektronskih knjig

Vabimo vas, da v bogati ponudbi e-virov najdete tudi kaj zase. Kako si jih izposodite in dostopate do njih, si oglejte tukaj.

Če bi imeli z dostopom ali namestitvijo kakšne zaplete, nas pokličite. Z veseljem vam bomo pomagali!

Gradivo lahko kadarkoli vrnete v predale za vračanje gradiva. V Gorenji vasi, Poljanah in Sovodnju kontaktirajte knjižničarko in se dogovorite za vračilo pred vhodom v knjižnico.