Iskanje COBISS
Iskanje COBISS

Obrazi slovenskih pokrajin: MANCA IZMAJLOVA IN BENJAMIN IZMAJLOV

ObraziRADOVLJICA E1645259604652

Kdo so obrazi slovenskih pokrajin? Kako so odraščali, kako živijo in kakšne so njihove želje za prihodnost? Z izbranimi gosti, ki so se v družbi uveljavili s svojim delom, karizmo in avtoriteto na svojem področju. 

Gosta tokratnih Obrazov slovenskih pokrajin sta bila Manca in Benjamin Izmajlov. Manca Izmajlova je priljubljena pevka doma in po svetu, voditeljica, učiteljica pravilnega dihanja in avtorica knjige “Vdihni življenje s polnimi pljuči”. Njen soprog, Benjamin Izmajlov, pa odličen koncertni violinist, profesor, skladatelj, dirigent, producent in “ustvarjalni odvisnik”. Skupaj sta še boljša pri novih idejah. Morda prav zato, ker sta si zelo različna? Z gostoma se je pogovarjal Nejc Šmit.

Sklop pogovorov Obrazi slovenskih pokrajin poteka v sodelovanju z gorenjskimi splošnimi knjižnicami in spletnim leksikonom Obrazi slovenskih pokrajin.

V projektu sodelujemo: Mestna knjižnica Kranj, Knjižnica Ivana Tavčarja Škofja Loka, Knjižnica A. T. Linharta Radovljica, Knjižnica dr. Toneta Pretnarja Tržič, Občinska knjižnica Jesenice.

Posnetku pogovora lahko prisluhnete na podcastu naše knjižice ali si ga ogledate na spodnji povezavi.