Iskanje COBISS
Iskanje COBISS

FLETNO POLETNO BRANJE na oddelku za odrasle

Fletno Poletno Blog2

1. Fletno poletno branje- knjižničarke priporočamo

Knjižničarke smo na oddelku za odrasle pripravile raznolik knjižni izbor s skupnim imenovalcem – OTOKI IN MORSKA OBALA. Izbrale smo več kot 150 naslovov knjig, ki dišijo po južnih morjih, naplavljenih truplih, avanturah in oddihu – kot nalašč za poletno branje v viseči mreži pod krošnjami dreves.
 
Knjige smo izpostavili v vseh enotah naše Knjižnice in so na voljo za izposojo. Priporočilni seznam si lahko ogledate TUKAJ.
 
Vabimo vas, da se nam pridružite na družabnih omrežjih, tako da v svoji objavi s ključnikom #fletnpoletnobranje z nami delite prebrane knjige. Bralna akcija poteka do 15.septembra.
Poletno Trata
Image 50414849

2. Vrečke presenečenja- bralni paket presenečenja

V knjižnici smo pripravili knjižne pakete presenečenja za poletno branje. V vrečki vas čaka tematski paketek, ki vsebuje tri knjige po izboru naših knjižničark. Verjamemo, da vas bodo knjige navdušile in da boste odkrili nove avtorje, zgodbe in žanre, ki jih boste vzljubili. Pakete presenečenja lahko prevzamete v naši knjižnici. Ne zamudite priložnosti za kakovostno branje, ki vas bo spremljalo skozi celo poletje.

Vrecke Plakat
Image 67211521